Witcher 1 и 2 безплатни за игра, с 80% отстъпка от цената до 18 февруари

Pinterest LinkedIn +

Сред атрактивните оферти, включени в промо кампанията на Steam за уикенда на Св. Валентин, е възможността за безплатна игра на първите две части от хитовата ролева поредица на CD Projekt RED - The Witcher.

The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut и The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition са достъпни за свободен даунлоуд от дигиталната платформа на Valve до 18 февруари 2014 година, а ако желаете да ги задържите и след изтичането на промоцията, можете да ги закупите с 80% отстъпка от цената, или само за 1,59 EUR за първата и 4 EUR - за втората.

И двете заглавия имат внушителен MetaScore от над 85/100 и създадоха на полското студио CD Projekt RED огромна армия от лоялни фенове, очакващи със затаен дъх появата на The Witcher 3: Wild Hunt през второто тримесечие на 2014 година.

Важно: Имайте предвид, че всяка от игрите изисква над 16GB свободно място на твърдия диск, а даунлоудът им отнема между 2 и 4 часа, поради което не е добра идея да чакате последния момент, за да се възползвате от офертата.Сподели.