W.E. OST

Pinterest LinkedIn +

Номинираната за "Златен глобус 2012" музика от романтичната драма W.E. (2011), режисирана от Мадона (Madonna), която е и съавтор на сценария на филма, е композирана, оркестрирана и продуцирана от полския композитор Abel Korzeniowski.

W.E. OST включва и парчето Masterpiece (написано от Мадона, Julie Frost и Jimmy Harry), изпълнено от Кралицата на попа, което спечели "Златен глобус 2012" в категорията "Най-добра оригинална песен". То звучи по време на финалните надписи на лентата, чиято световна премиера се състоя на кинофестивала във Венеция през 2011 година.

Освен в настоящия албум, Masterpiece, чийто продуцент е Уилям Орбит, намира място и в дванадесетия студиен албум на Мадона - MDNA, чийто рилийз на музикалния пазар е на 26 март 2012 година.

Музиката на Abel Korzeniowski, който е базиран в Лос Анджелис и получи високи оценки за работата си по саундтрака към лентата A Single Man, е записана през април 2011 година в прочутото звукозаписно студио Abbey Road в Лондон с 60-членен оркестър, дирижиран от Тери Дейвис.

Траклист:

1. Charms - Abel Korzeniowski
2. Duchess Of Windsor - Abel Korzeniowski
3. Revolving Door - Abel Korzeniowski
4. I Will Follow You - Abel Korzeniowski
5. Abdication - Abel Korzeniowski
6. Six Hours - Abel Korzeniowski
7. Brooklyn Faces - Abel Korzeniowski
8. Evgeni’s Waltz - Abel Korzeniowski
9. Satin Birds - Abel Korzeniowski
10. Letters - Abel Korzeniowski
11. Dance For Me Wallis - Abel Korzeniowski
12. Masterpiece - Madonna

Разпространява Universal Music Bulgaria


Сподели.