Излязоха демо версиите на Twisted Metal, Syndicate, Gotham City Impostors и Pixeljunk Sidescroller

Pinterest LinkedIn +

Демо версиите на две от най-горещо очаквани шутър заглавия с премиерни дати през февруари - Twisted Metal и Syndicate, вече са налични за европейските потребители PlayStation 3 (в PlayStation Network), наред с тези на Pixeljunk Sidescroller и Gotham City Impostors.

При Twisted Metal и Gotham City Impostors всъщност се касае за отворена онлайн мултиплеър бета, но и демо версията на Syndicate – FPS римейк на Starbreeze Studios на оригиналната реалновремева тактическа екшън игра от 1993 г., е предназначена за игра в мрежа. Тя включва кооперативна кампанийна карта за четирима съотборници, чиято мисия ще бъде да унищожат конкурентния Syndicate Cayman Global, борейки се за пазарно надмощие и собствените си биотехнологично аугментирани животи.

Отворената бета на Twisted Metal ще продължи до 7 февруари (самата игра излиза на 17 февруари) и включва осем превозни средства и два мултиплеър режима. Въпреки че излезе още през октомври миналата година, до момента PS3 ексклузивният shoot'em up на Q-Games, Pixeljunk Sidescroller, базиран на ексклузивното бонус ниво Road to Dawn от PixelJunk Shooter 2, нямаше налична демо версия.

Едва 52MB като обем, тя е най-миниатюрната от всички изброени. Демо версията на Syndicate изисква 620 MB свободно дисково пространство, а бета версиите на Gotham City Impostors, в която играчите се разделят на отбори, облечени като Батман или Жокера, и Twisted Metal Beta са с обем от 1.6-1.7 GB.

Освен в PSN, през тази седмица демо версиите на Gotham City Impostors и Syndicate излязоха и в европейското подразделение  на в Xbox Live. Syndicate ще бъде издадена едновременно за PC, Xbox 360 и PlayStation 3 на 24 февруари.

Сподели.