Warriors Dance на The Prodigy превзема Exit 2013

Pinterest LinkedIn +

Легендарната британска електронна банда The Prodigy ще запише трето участие на музикалния фестивал Exit в Сърбия в неговото предстоящо 14-то поред издание, наречено R:Evolution. То ще се проведе между 10 и 14 юли 2013 г. на обичайното място – Петроварадинската крепост в Нови Сад, до самия бряг на Дунав.

Сред останалите големи имена в програмата на Exit R:Evolution са Atoms for Peace, Bloc Party, CeeLo Green, Snoop Dogg, Fatboy Slim, Chase & Status, Prong, Diplo, Eric Prydz, Jeff Mills, Rudimental, Delilah, Dynamite MC и др.   

След паметните си сетове на Голямата сцена на фестивала през 2007 и 2009 г. този път The Prodigy водят цяла армия от артисти със себе си, включвайки Нови Сад в турнето на Warriors Dance. По този начин за първи Exit ще представи фестивал във фестивала, а цялата крепост ще бъде декорирана като Warriors Dance бойно поле с арт инсталации и стотици знамена.
Освен the Prodigy, които финализират работата по своя шести студиен албум How to Steal a Jet Fighter, парчета от който ще бъдат включени в сета им за Exit, феновете на електронната музика в Нови Сад ще могат да чуят и видят "денс воините" DJ Fresh, Feed Me, The Prototypes, Brookes Brothers и новоприсъединилите се Eyesburn и South Central.

Пълни подробности за програмата на Exit 2013 по дни и сцени, както и информация за различните оферти за билети, включително ексклузивните предложения за колективно закупуване на пропуски с големи отстъпки, могат да бъдат намерени в българската версия на официалния сайт на събитието.  

Сподели.