Време е за битка, в която ще оцелее само един! БГ трейлър на "Хари Потър и даровете на Смъртта II"!

Pinterest LinkedIn +

Броени дни остават до датата "15 юли", когато на екран излиза дългоочакваният епичен финал на хитовата фентъзи поредица за Хари Потър (Harry Potter). "Даровете на смъртта II" (Harry Potter and The Deathly Hallows II) ще сложи край на популярната сага, постигнала не само куп рекорди в световния боксофис, но и спечелила завинаги милиони почитатели по цял свят.

В заключителния епизод, битката между доброто и злото, в лицето на Хари и зловещия Лорд Волдемор, ще ескалира до ожесточена война на живот и смърт, в която залогът е толкова високо, колкото не е бил никога досега.

От Warner Bros. подгряват с новината, че именно Хари Потър ще е този, който ще направи последната жертва, но не издават повече от сюжетната линия.

И този път на режисьорския стол застава Дейвид Йейтс, който работи и над предходната част от поредицата, а в главните роли ще видим титулярното трио Даниел Радклиф (Daniel Radcliffe) - Ема Уотсън (Emma Watson) - Рупърт Гринт (Rupert Grint), подпомогнати и от други популярни имена като Хелена Бонъм Картър, Ралф Файнс, Гари Олдман, Том Фелтън, Ема Томпсън.

"Хари Потър и Даровете на Смъртта II" е и първата част от поредицата, която идва в 3D формат (за съжаление и последна), но пък ние не крием задоволството си от факта, че ще прекараме може би най-вълнуващите 132 минути от всичките серии на сагата. Дотогава - БГ трейлър, кадри и постери на персонажите.


Сподели.