Войната започна! Големия брат извади на показ домашни секс кадри с Елеонора

Pinterest LinkedIn +

Верни на традицията да залагат предимно на скандала, продуцентите на Big Brother я докараха и до секс компромати.

По време на последните елиминации, когато в студиото Елеонора и Давид се бореха за оцеляването си, Ники Кънчев извади пред камерите домашно хард фото на велинградската танцьорка.

На него тя доставя орални ласки на непознат мъж, който определено не бе половинката й. Самата Ели категорично отрече момичето на снимката да е тя, макар последвалите коментари да бяха, че е извадена директно от профила й в социалната мрежа Facebook.

Кой крив и кой прав, тепърва има да се изяснява, но при всички положения фактът, че екипът на Big Brother прибягва до подобни методи за привличане на аудитория, едва ли би им донесъл особени дивиденти.

Колкото до новите номинирани за изгонване тази седмица  - семейство Трифонови (Христо и Корнелия) и семейство Иванови (Борислава и Пламен), то те едва ли ще горят от ентусиазъм да се озоват на горещата фронтова линия в студиото на Ники Кънчев, защото току виж и тях ги сюрпризирали неприятно... 

И още:

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.