Внимание, опасно за живота: На какво са готови някои за дневната си доза адреналин

Pinterest LinkedIn +

В името на адреналина много хора са готови на всичко. Някои скачат с парашут, други – от мост, а тези младежи правят нещо съвсем различно. Катерят на стотици метри височина, правят опасни каскади и снимки, от които ни се изправят косите, демонстрират невъзможни премятания с велосипеди. Смелост или глупост е всичко това – всеки може да прецени за себе си, но тези изпълнения със сигурност заслужават овации. Да рискуваш живота си в името на адреналина е не само опасно, но и вълнуващо. А ето на какво са готови някои, за да изпитат тази тръпка.

В името на адреналина много хора са готови на всичко. Някои скачат с парашут, други – от мост, а тези младежи правят нещо съвсем различно.

Катерят на стотици метри височина, правят опасни каскади и снимки, от които ни се изправят косите, демонстрират невъзможни премятания с велосипеди. Смелост или глупост е всичко това – всеки може да прецени за себе си, но тези изпълнения със сигурност заслужават овации.

Да рискуваш живота си в името на адреналина е не само опасно, но и вълнуващо. А ето на какво са готови някои, за да изпитат тази тръпка.


Сподели.