Високорезултатни залози с мач комбо в букмейкъра Betano

Pinterest LinkedIn +

Кой начин на залагане е за предпочитане при спортните залози? Да играем на сингъл или да акумулираме коефициентите с множествен залог? И двете стратегии имат своите плюсове и минуси. А какво става, когато се спрем само на един мач, но изберем няколко селекции от него, за да постигнем по-висока възвръщаемост? Да, и този прийом вече е познат и любим на много потребители. Нарича се създаване на залог, бет билдър или Мач комбо, както е при новия букмейкър Бетано. Коефициентите на избрани събития в рамките на футболния двубой се умножават един по друг и образуват вече по-висока стойност.

Ако кажем, че това е своеобразна колонка, само че формирана от пазари само в рамките на една среща, няма да сбъркаме. Но все пак не е същото като множествен залог, тъй като има и някои особености. При бет-билдъра няма как да се комбинират взаимоизключващи се прогнози. Самата система няма да го допусне. Не е възможно например да заложим едновременно на по-малко 1,5 гола и двата отбора да отбележат гол, тъй като просто няма как и двете да се изпълнят едновременно. От друга страна пък може да се залага на селекции, които макар и от различни сектори се допълват една друга. Ако изберем и двата отбора да отбележат гол, а общата резултатност да бъде над 3,5 попадения, то акумулираната стойност със сигурност ще бъде по-висока от отделните. Това, разбира се, е и целта на играта. А общото между стандартния множествен залог и Мач комбо на букмейкъра Бетано е, че при неточна прогноза на която и да е селекция губещ е целият залог, дори и всички останали събития да са познати.

 

Можем да подсилим победата на сигурен фаворит

В някои двубои имаме ясно изразен кандидат за победата, който е малко вероятно да изпусне успеха. Ако Манчестър Сити приема Норич във Висшата лига или Интер е домакин на Специя в Серия А, то изходът до голяма степен е ясен. Да, но в такъв случай успехът на фаворита се оценява с нисък коефициент. При новия букмейкър Бетано може да се добавят още една, две или повече селекции, които да подсилят иначе не токова привлекателната ставка в полза на сигурния победител. Така например може да се залепи към знак 1 и предвиждане за поне 2 гола в срещата плюс това да бъдат показани поне 3 картона общо. Ако тези прогнози се окажат успешни, то коефициентът вече няма да бъде около 1,20-1,30, а осезаемо по-висок.

Друг е въпросът дали винаги фаворитът печели. Съвсем не е така, но все пак в повечето случаи се случва точно това. Така че трябва да бъдат подбрани много внимателно и другите пазари, за да се окаже успешен бетът с Мач комбо на Бетано.

Има и други варианти за игра пак с по-нискорискови селекции. Избираме двоен шанс в полза на домакина, като изключваме успех на госта - това няма смисъл да се прави при сблъсък между фаворит и аутсайдер, а в среща между що-годе по-равностойни съперници. Към 1Х добавяме и предвиждане за резултатност под 2,5 гола, както и за по-малко от 9 корнера в срещата. Ето още един вариант, с който бет-билдърът може да се окаже печеливш. Селекциите могат да бъдат и само две, а колкото повече се добавят (има и ограничение), толкова повече нараства възвръщаемостта.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.