VIP Dance: три седмици до финала

Pinterest LinkedIn +

С една крачка по-близо до титлата "Най-добри танцьори на България", благодарение на изпълненията си и оценките на журито, са три отбора, които успяха да се спасят от поредните елиминации във VIP Dance.

Това са най-възрастните състезатели в шоуто - Анелия Раленкова и Ники Сотиров,както и Симона Пейчева и Крум, Боби Турбото и Мария Силвестър.

Така на 13 ноември, за оставане в танцовата надпревара ще се борят Райна и Фахрадин, Тереза и Йордан Йовчев, Деян Донков и Кристина Милева, Нед и Николета Лозанова.

"След като видях костюмите, бях сигурна, че джунглата влезе във VIP Dance", коментира екзотичното изпълнение на салса на Райна и Фери, Нешка Робева.


Боби Турбото и Мария шеметно се движат към финала...

Треньорката обаче не спести критиките си за липса на синхрон в отбора. "Можехме и повече", пък лаконично отбеляза Фери, след като с Райна получиха оценките си.

Грешка на финала в елегантното изпълнение на фокстрот изигра лоша шега на Деян и Кристина, което ги изпрати на елиминации. "Имаше грешка в предаването и това беше Сашка Васева, която се разхождаше с чаша по дансинга“, не остана длъжен на журито от своя страна Деян Донков.


... но по петите им плътно ги следват Симона и Крум...

Тереза Маринова и Любо, който отново замества Йордан Йовчев, също ще се борят за зрителските симпатии на 13 ноември. "Това беше най-доброто, което можеха да ни покажат, но за съжаление не е толкова добро", коментира Галена след изпълнението им на кук степ.

Ветераните в елиминациите – Нед и Николета Лозанова, отново ще опитат късмета си в петък. По традиция, техният отбор отново получи най-ниските оценки от журито.

Сподели.