VIP Dance: Нед и Зара отново заедно, Патрашкова нападна "гвардията на Златките"

Pinterest LinkedIn +

Двама нови звездни участници се присъединиха към състава на танцувалното реалити шоу VIP Dance. Зара от първия сезон на Big Brother и рапърът Мишо Шамара ще демонстрират уменията си на дансинга като партньори на Милен Цветков и Мира Добрева.

Както е известно, след разразилия се скандал в отбора на популярните тв водещи, продуцентите на VIP Dance им дадоха възможност да се разделят и сформират два отделни отбора с чисто нови партньори.

По време на изминалите елиминации, Мира Добрева обяви своя избор, а именно рапърът Мишо Шамара. Решението коя дама да танцува с Милен Цветков бе оставено в ръцете на зрителите, които в свободно онлайн гласуване можеха да подкрепят Miss Playmate 2007 Златка Райкова, Зара или Кристина Патрашкова.


Снимка: Maixm

Още в началото на шоуто, журналистката съобщи, че се отказва от надпреварата поради други служебни ангажименти. Любопитно е обаче, че резултатите от вота сочеха за победител, с цели 66 000 гласа, именно Кристина Патрашкова за сметка на двете й "атрактивни" опонентки.


Зара и Нед ще имат възможност да си припомнят добрите стари времена...

Очаквано, в студиото на VIP Dance бяха повдигнати вече тривиалните теми като мястото на "гвардията на Златките" в българското общество, моделът на поведение, който те насаждат у младите и тн. Miss Playmate 2007 не успя да се защити по особено адекватен начин, докато Зара предпочете да запази благоприличния тон.


Снимка:
Expose Models

На въпроса на Кристина Патрашкова: Колко букви има българската азбука?, русокосата Златка оговори с красноречивото: Колкото, толкова.

Иначе, жертви на поредните елиминации във VIP Dance станаха Диляна Попова и Боби Сапунджиев-Урсула, които прекратиха участието си в шоуто с най-ниска зрителска подкрепа от 23,4% и се наредиха до имената на отпадналите миналата седмица, Сашка Васева и Мон Дьо.


Диляна и Боби се сбогуваха с танците.

Техният отбор бе надвит от останалите застрашени - Деян Донков и Кристина Милева, Нед и Николета Лозанова, Боби Турбото и Мария Силвестър.

Следващата седмица, на извънредни елиминации, новосформираните отбори на Милен Цветков и Зара, и Мира Добрева и Мишо Шамара, ще застанат един срещу друг в пряк танцувален сблъсък за оставане в шоуто.

Сподели.