Spice Girls отново заедно?

Pinterest LinkedIn +

След като в края на юни тази година момичетата от Spice Girls се събраха отново, за да представят мюзикъла Viva Forever!, изцяло базиран на техни песни, сега е почти сигурно, че ще изнесат представление и на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон.

"Обадихме им се с предложение за Игрите преди две години. В момента са потвърдили на 95%,", пише британският вестник The Mirror, "но непрекъснатите ангажименти на Виктория (Victoria Beckham) и фактът, че с Мел Би (Mel B) живеят в САЩ, винаги е бил проблемен".

Виктория Бекъм е имала известни колебания относно нови съвместни изяви с бившите си колежки, но тъй като в момента съпругът й Дейвид Бекъм (David Beckham) не участва във футболни мачове, тя ще бъде в Лондон до края на Олимпийските игри и ще бъде свободна за репетиции.

Към момента преговорите с квинтета продължават да текат с пълна сила, като по всичко личи, че решението зависи главно от Мел Си (Mel C), която е ангажирана като съдия в шоуто за таланти Superstar. Церемонията по закриването на тазгодишните Олимпийски игри в Лондон ще се състои на 12 август.

Сподели.