VIP Dance: Изненада! Три от отпадналите отбори се връщат в шоуто!

Pinterest LinkedIn +

В шоуто VIP Dance, на 1 ноември, зрителите ще определят кои три от отпадналите досега отбори, да се завърнат с чисто нови сили в танцувалната надпревара. Всеки тийм ще се бори за симпатиите на публиката, представяйки един танц по свой избор.

Сашка Васева ще се появи с изцяло нов отбор, чиито членове е избрала лично самата тя. За свой партньор "дупнишката Мадона" е посочила първата си голяма любов... Евгени Минчев. Певицата ще се кърши под съпровода на балкански попфолк парчета.

Заради контузия Милен Цветков няма да се възползва от шанса за завръщане в шоуто и затова Зара ще танцува с Мон Дьо, Лъчо и Дима. За своето изпълнение те са подготвили микс от народни танци, хип-хоп, ча-ча и диско.


 Ето, на това му се казва хубава двойка!

Николета Лозанова ще прелъсти Нед на сцената на VIP Dance с техния ориенталски танц. Този път Найден ще влезе в образа на шейх, а Miss Playmate 2006 ще се преобрази в ролята на ориенталска танцьорка.

Специален кастинг за балет проведоха Даниела и Камен Воденичаров, Милен и Яна Акимова. Така на дансинга освен тях четиримата, върху новото парче на Джанет Джексън ще се вихрят още 12 танцьори.


Румба от източното крайбрежие?! Да видим...

Отборът на Мира Добрева и Мишо Шамара ще изпълни страстна румба, пресъздаваща една любовна история от съблазънта, през изгарящата емоция до раздялата и отново сближаването.

Диляна Попова и Боби Сапунджиев пък ще се завърнат с виенски валс, а Наско и Ива Софиянска ще пренесат зрителите в древен Рим...

В шоуто VIP Dance на 1 ноември, водещите Иван и Андрей също ще демонстрират своите танцувални умения, изпълнявайки танц в стил... модерен балет.

Сподели.