VIP Brother 3: Саша Антунович напусна шоуто, ясни са всички финалисти

Pinterest LinkedIn +

Саша Антунович е последният съквартирант, който напусна VIP Brother 3. Сръбският футболист не оцеля след номинации в конкуренцията на Мария Гроздева и Тодор Славков.

Той излиза от Къщата броени часове преди финала на шоуто, който ще се състои в неделя с деветчасов лайф - от 15 часа до полунощ. Тримата номинирани се представиха с близо двучасово собствено шоу, като живото предаване продължи до 2 часа през нощта.

Продуцент на Мария бе Гала, на Тодор Славков - Андрей Слабаков, а на Саша - Миодраг Иванов и Крум Савов. Въпреки това сърбинът събра най-малка сума - 32 508 лева и по силата на правилата трябваше да напусне надпреварата. С най-голяма завърши Мария Гроздева - 66 264 лв.

След края на битката Саша обвини продуцентите, че не са му дали възможност да подготви достатъчно атрактивно шоу и по този начин са предрешили изхода на надпреварата.

С напускането му седемте финалисти във VIP Brother 3 вече са окончателно ясни - това са Део, Ивайла Бакалова, Тодор Славков, Мария Гроздева, Петя Дикова, Софи Маринова и Ицо Хазарта.

Сподели.