Графа, Акага и финалисти от Music Idol с концерт на открито за Деня на Европа

Pinterest LinkedIn +

Голям концерт на открито по повод Деня на Европа, ще се състои на 9-ти май на площад "Св. Александър Невски" в София. Сред звездите, които ще вземат участие в шоуто са Акага, Графа, Мариана Попова и др.

В концерта ще се включат още Сантра и Кристо, финалистите от шоуто Music Idol - Toмa, Нора, Деница и Теодор. На сцената ще се качи и детски хор на СМУ "Любомир Пипков", както и камерен ансамбъл "Софийски солисти".

Група Акага и участниците в музикалното реалити са подготвили обща 60-минутна програма с някои от най-популярните европейски и световни класики.


Мариана Попова Снимка: Avtora.com

Мариана Попова ще изпълни най-известните си песни, а Графа освен свои самостоятелни парчета, ще представи премиерно и новото си парче с Акага - "Disco party".

Водещи на концерта ще бъдат Сантра и Кристо, които ще изпълнят последната си песен "Тръгвай си".


Графа и Нора Снимка: Avtora.com

Финалът на шоуто ще бъде поставен с официалния химн на Европа "Одата на радостта", в изпълнение на всички участници в концерта, камерен ансамбъл "Софийски солисти" и детския хор към музикално училище "Любомир Пипков".

Концертът на 9-ти май на площад "Св. Александър Невски" е организиран от Представителството на Европейската комисия в България в партньорство със Столична община и Чешкото председателство на Европейския съюз.

Сподели.