VIP Brother 3: Продадоха боксерки на Део и бири на Тодор Славков на благотворителен търг

Pinterest LinkedIn +

Вещи-уникати от звездите във VIP Brother 3 бяха разпродадени на благотворителен търг в столичен мол. Водещи на събитието бяха двама бивши съквартиранти - Устата и Емил Кошлуков, както и доскорошната гост-звезда Андрей Слабаков.

Сред най-атрактивните предмети, изложени на търга, бяха боксерки на Део, подарък от приятелката му Лора Караджова, бири от личните запаси на Тодор Славков и изстискана паста за зъби на Милко Калайджиев.


Хайде на битака, има за всеки по нещо...

Най-голяма сума обаче - 100 лв. бе дадена за други два униката - дреха, скроена набързо от Божидара Бакалова и анцунг на Саша Антунович, с който е играл в бившия си тим Локомотив Сф. 

Куп невръстни девойки се пазариха дълго за автограф на идола си Ицо Хазарта, а възрастна дама си купи подпис от Емил Кошлуков, но при условието, че към картичката върви и целувка.


Продажбата обаче върви със задължителните пазарлъци...

Събраните средства ще бъдат прибавени към общата сума в шоуто , която досега възлиза на малко над 900 хиляди лева. Междувременно станаха ясни и съквартирантите, които ще се борят за оцеляване в четвъртък вечерта - това са Божидара Бакалова, Део и Петя Дикова.  

Сподели.