Vip Brother 2013: певиците Ирина Флорин и Йоана сред петимата номинирани

Pinterest LinkedIn +

Първите номинации "очи в очи" във Vip Brother 2013 излъчиха трима Съквартиранти - Ваня Червенкова, Ирина Флорин и Пламен Медаров. Четвърти се озова в групата на застрашените от отпадане в качеството си на капитан на отбора, изгубил играта "Аз обичам България", а пети бе избран лично от капитана на спечелилия отбор.

Капитани на отборите в мисията бяха социоложката Мира Радева, която вече се раздели с половинката си, дъщеря си и нейния съпруг – американеца Джаред Катур, отпаднали последователно при предишните елиминации, и политикът Павел Чернев, който именно получи автоматична номинация, тъй като неговият отбор изгуби играта "Аз обичам България".

Така Мира Радева стана Глава на Къщата за период от една седмица, спечели имунитет от номинации и правото да избере един от участниците в загубилия отбор, който да изпрати на елиминации заедно с Ваня, Ирина, Пламен и Павел.

След като получи две номинации от Съквартирантите си и бе обвинена от Ирина Флорин в лицемерие, което доведе до нажежаване на страстите, но не бе достатъчно, за да застраши оставането й в Къщата, Йоана все пак ще има нужда от подкрепата на публиката, тъй като бе номинирана еднолично от Мира Радева.

Изходът от зрителският вот, който ще бъде положителен (гласовете ще бъдат тълкувани като подкрепа за посочения участник), ще стане ясен на 21 октомври.

Сподели.