Vip Brother 2013: дойде моментът на първите номинации "oчи в очи" и на... тризначките!

Pinterest LinkedIn +

В лайф изданието на Vip Brother 2013 на 16 октомври Съквартирантите отново ще трябва да се номинират, но този път това ще се случи "очи в очи". За първи път звездите ще се изправят един срещу друг, обявявайки на глас своя избор.

Седмичната номинационна игра, подготвена от Big Brother, е наречена "Аз обичам България" по едноименното предаване на Нова ТВ. Водеща на играта ще бъде Ивелина Павлова.

Съквартирантите отново ще бъдат разделени на два отбора - син и червен, а в ролята на капитани ще влязат Мира Радева и Павел Чернев, което означава, че един от двамата ще получи автоматична номинация, а другият ще стане Глава на Къщата.

В отбора на Мира ще бъдат Ирина, Станка, Мишо, Пламен и Лияна, а в отбора на Павел – Тервел, Стойко, Ваня, Йоана и Мариан. На всеки един от Съквартирантите ще бъде задаван въпрос, свързан с неговите познания за България. Той ще трябва да държи кутия в ръка, в която ще бъде поставена бомба. Кутията ще гръмва при неизпълнени условия от страна на Съквартирантите.

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат водещата на предаването "На кафе" – Гала, Вихра Петрова, DJ Дамян и бившите участници в Big Brother и миналогодишния специален сезон All Stars – тризначките Вяра, Надежда и Любов.

Сподели.