"Музикална академия": Лора Караджова получи възмездие - Петя Буюклиева напусна шоуто

Pinterest LinkedIn +

Естрадната прима Петя Буюклиева стана втората изпълнителка в "Музикална академия", чието участие приключи след провеждането на елиминационен концерт.

Екстравагантната певица, която оцеля за сметка на Лора Караджова след първата си номинация, получена на самия старт на шоуто, в крайна сметка последва съдбата й и стана третият поред участник, получил най-ниска зрителска подкрепа в момента, в който й бе най-необходима.

Освен нея на третия елиминационен концерт се явиха 19-годишната Прея-Ейрин Комфорт Рекс Осасей, която бе номинирана от зрителите, и Кичка Бодурова, която бе "порицана" с номинация от журито за интерпретация си на хита на Тони Бракстън Unbreak My Hear. 

Прея бе спасена от журито след изпълнението си на песента "Трябва да знам" в дует с фаворита на зрителите от нейната група на неизвестните таланти Георги, което изпрати Кичка Бодурова и Петя Буюклиева на дуел. Първата заложи на песента си "Това съм аз", а втората - на своята "Обич", композирана от Тончо Русев.

След затварянето на телефонните линии стана ясно, че Петя Буюклиева е получила едва 16% от гласовете на зрителите и участието й в "Музикална академия", което бе сред най-обсъжданите от самото начало най-вече поради емоционалните реакции и прояви на певицата, приключва тази вечер.


Сподели.