Vip Brother 2013: четирима Съквартиранти отиват на елиминации след първите номинации

Pinterest LinkedIn +

Три дни след старта на Vip Brother 2013 в живото предаване на 18 септември станаха ясни имената на четиримата номинирани за първите елиминации в шоуто. Това са Мишо Шамара, Мариан Кюрпанов, Еделвайс и Ивайло Станчев.

Най-много негативни гласове от Съквартирантите си - 8 - получи Пламен Медаров. Саботьорът в Къщата обаче, представен като милионер, натрупал състояние в Австралия и Нова Зеландия, има специален статут, който му осигурява протекция.

Мишо Шамара получи автоматична номинация като капитан на отбора, загубил мисията "Мечки". Освен че бе обявена за Глава на Къщата през предстоящата седмица, Станка Златева - капитан на спечелилия отбор - получи правото да даде имунитет на двама от съквартирантите си. Шампионката по борба избра да спаси Ваня Червенкова и Тервел Пулев.

Гост коментатори в студиото на живото предаване бяха плувецът и министър на спорта в служебното правителство от пролетта на тази година Петър Стойчев, треньорът на националния отбор по карате Димитър Тодоранов, Джуджи от "На Кафе" и народният представител Мартин Захариев, който заяви, че всички участници в шоуто страдат от една и съща "нелечима болест", дефинирана от него като "телевизионен ексхибиционизъм".

Кой от номинираните Съквартиранти ще напусне шоуто едва след седмица живот в Къщата ще стане ясно в понеделник, 23 септември.

Сподели.