Вили Казасян и Димитър Ковачев-Фънки в журито на Music Idol 2

Pinterest LinkedIn +

Маестро Вили Казасян, управителят на София Мюзик Ентърпрайсис, Димитър Ковачев – Фънки (на снимката), Люси от No Angels и Есил Дюран ще оценяват новите музикални идоли на България.

Продуцентите от "Междинна Станция" обосновават подбора си с търсене на професионалист от всеки жанр на музиката и всяка сфера на шоубизнеса.

Председател на журито ще бъде маестро Вили Казасян, който ще разполага с право на два гласа. Поп-фолк жанрът ще бъде представен от Есил Дюран, продуцентският глас в журито принадлежи на Димитър Ковачев – Фънки, а модерната европейска поп сцена ще бъде въплътена в Люси Дяковска от немската женска банда No Angels.

Журито ще даде своите първи оценки на кандидатите в Русе. Прослушването в крайдунавския град ще се проведе на 17 януари.

За разлика от първото издание на Music Idol, в което се проследяваха предимно сценичните изяви на финалистите, тази година форматът ще се доближат максимално до оригинала, където се залага на повече риалити с най-интересните моменти от живота, отношенията и подготовката на участниците.

Стартът на Music Idol е в края на февруари, като в първите няколко епизода зрителите ще видят най-интересните моменти от кастингите в петте града. Участниците отново трябва да преминат през няколко кръга, като само част от тях ще бъдат допуснати до втория етап на шоуто, в който зрителите ще решат кои са най-достойни да продължат в голямата надпревара.

Освен голямата награда – договор с Вирджиния Рекърдс, тази година новият музикален идол ще получи и допълнителни награди, които са изненада за участниците и зрителите.
Сподели.