Вижте умопомрачителното предизборно видео на Радо Шишарката и Митьо Пищова

Pinterest LinkedIn +

Както всички кандидати за президент и вицепрезидент, Митьо Пищова и Радо Шишарката също публикуваха своето предизборно видео онлайн. И то се оказа умопомрачително. Всъщност, по ирония на съдбата, клипът е точно като порция кебапчета от местния панаир – в началото се забавляваш, но ако повториш и потретиш, започва да ти става лошо. И докато по света се подиграват с Хилари Клинтън и Доналд Тръмп, тук също си имаме своите "герои". Но изгледайте видеото и се убедете сами. Стига шегата да не продължи прекалено дълго, разбира се.

Както всички кандидати за президент и вицепрезидент, Митьо Пищова и Радо Шишарката също публикуваха своето предизборно видео онлайн. И то се оказа умопомрачително. 

Всъщност, по ирония на съдбата, клипът е точно като порция кебапчета от местния панаир – в началото се забавляваш, но ако повториш и потретиш, започва да ти става лошо.

И докато по света се подиграват с Хилари Клинтън и Доналд Тръмп, тук също си имаме своите "герои". Но изгледайте видеото и се убедете сами. Стига шегата да не продължи прекалено дълго, разбира се. 


Сподели.