Вижте трейлъра на новата "Черна пантера"!

Pinterest LinkedIn +

Трейлърът на продължението на хита "Black Panther" беше пуснат онлайн. Клипът беше публикуван в YouTube канала на "Marvel Entertainment" в неделя, и събра над шест милиона гледания за седем часа.

Световната премиера на екшъна за супергероите "Black Panther: Wakanda Forever" е насрочена за 9 ноември 2022 г. Продължението отново е режисирано от Райън Куглър. Осемнадесетият филм от кинематографичната вселена на "Marvel" - "Черната пантера" - излезе през 2018 г. Филмът спечели три награди "Оскар" в категориите за най-добра музика за филм, най-добър дизайн на продукцията и най-добър дизайн на костюми.

Актьорът Чадуик Боузман, който изигра главната роля във филма, почина през август 2020 г. поради рак на дебелото черво. Той беше на 43 години.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.