Вижте прекрасната сватбена рокля на Анджелина Джоли (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Анджелина Джоли (Angelina Jolie) и Брат Пит (Brad Pitt) сключиха брак на 23 август 2014 г. във френското имение Chateau Miraval. Изисканата церемония се е провела пред 20 гости, а ние изгаряхме от желание да видим роклята на булката. И ето че чакането свърши!

39-годишната красавица е на корицата на най-новия брой на списанията People и Hello, облечена в зашеметяваща сатенена рокля.


Семплият сватбен тоалет в цвят слонова кост е на Atelier Versace и е дело на майстор-шивача на марката Луиджи Маси (Luigi Massi). Дългият воал и гърбът на роклята са обсипани с рисунки на шестте деца на двойката.

"Луиджи е като част от семейство ми. Не можех да си представя някой друг да ушие роклята ми. Той познава децата ми и за него беше много забавно да реализира идеята ми", разкри холивудската звезда в интервю за списание People.


50-годишният младоженец Брад Пит е бил облечен с костюм от собствения си гардероб, но забравил вратовръзката си и в последния момент се е наложило да вземе една назаем от момчетата си.

Мадокс, Пакс, Шайло и Нокс са били в черни костюми, докато Захара носела рокля на Adama Kebe, а Вивиан – собствена.

"За нас беше важно този ден да бъде спокоен и изпълнен със смях. Беше специален ден, който споделихме с децата и много щастлив момент за нашето семейство", разказват младоженците пред изданието.

Сподели.