Вижте първия трейлър на "Доктор Дулитъл" с Робърт Дауни Джуниър

Pinterest LinkedIn +

Филмовото студио "Universal Pictures" публикува първия официален трейлър към новата екранизация на "Доктор Дулитъл". Филмът с Робърт Дауни Джуниър в главната роля излиза на голям екран през януари.

Първият трейлър на лентата въвежда киноманите в необичайната вселена на странника Дулитъл, който буквално се е капсулирал в особен свят, а негови най-достойни събеседници са единствено животните. Първите кадри от Доктор Дулитъл подсказват за началото на опасно пътешествие, в което той и всички негови приятели от разнородния животински свят се впускат стремглаво.

Във филма участват още Майкъл Шийн, Джеси Бъкли, Антонио Бандерас и др. Сред звездите, които подаряват гласовете си на животни, са Ема Томпсън, Марион Котиярд, Селена Гомес, Рами Малек, Джон Сина и други брилянтни актьори, които вдъхват уникален характер на всеки образ. Режисьор на "Доктор Дулитъл" е Стивън Гейгън, а сценарият е дело на Гейгън заедно с Крис МакКей. Продуцент е Джо Рот ("Алиса в Огледалния свят", "Господарка на злото 2").

Вижте трейлъра:

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.