Вижте първия трейлър на "Близнакът" на Анг Лий и Уил Смит

Pinterest LinkedIn +

Тази есен в кината ни очаква истинско пиршество за сетивата – новият екшън трилър "Близнакът" с режисьор носителя на "Оскар" Анг Лий ("Животът на Пи", "Планината Броукбек", "Тигър и дракон").

На 11 октомври Уил Смит влиза в ролята на елитния наемен убиец Хенри Броган. Той става мишена на мистериозен млад таен агент, който очевидно може да предвиди всеки негов ход. Но готов ли е да се изправи очи в очи с него? Когато той е негов клонинг?

Киното, каквото го познаваме, не би могло да разкаже тази история. Благодарение на невероятните дигитални технологии не само можем да видим по-младия и по-възрастния Уил Смит заедно на екран, но можем и да съпреживеем историята на много по-дълбоко ниво. Късметлия съм да мога да експериментирам и да тествам границите на дигиталното кино. Щастлив съм и че мога да работя с двама Уил Смит. Единият е много обигран, другият – темпераментен и откровен до болка. Това е най-добрата игра на Уил досега. Когато двамата Уил се съберат на екран, се получава истинска магия. Освен това огромните усилия и техническите заложби на екипа да създадат една нова киноестетика са едновременно вдъхновяващи и затрогващи. Наистина се надявам този филм да създаде ново кинопреживяване за феновете по света", казва Анг Лий.

Емоционалните и физически предизвикателства, пред които този филм ме изправи, са най-изтощителните за цялата ми кариера. Анг разширява границите на възможното, за да може да даде на зрителите кинопреживяване, което няма да получат никъде другаде. Това не е просто екшън филм, а едно изследване на това какво може да ни научи по-младото ни "Аз". Сега съм на 50 и да се превърна отново в 23-годишния Уил е голяма ирония, защото на 23 нямаше да бъда готов за тази роля. Надеждата ни е в тази история да има по нещо за всекиго – невиждана досега кино магия, дълбоки образи и екшън от ново поколение", допълва Уил Смит.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.