Вижте Папи Ханс като "Супер палав"

Pinterest LinkedIn +

"Тази песен е за любовта", уточнява Папи Ханс в началото на чисто новия си горещ хит, който излезе точно в 15:00 ч. днес.

"Новият трак е факт", обяви във Фейсбук изпълнителят на скандалния клип "Кекс" и добавя:
"ССССССССССССУПЕРПАУАВ"
.

Папи Ханс, известен още и като писателя Константин Трендафилов, уточни, че музиката и аранжимента на новата му песен "Супер палав" са дело на колегата му Искрен Тончев-Искрата.

Режисьор на клипа е Жоро Манов от "Clamer studio", на когото са помагали стилистът Цветомир Горанов и хореографката Росица Терзийска. Издател на песента е лейбълът "Facing The Sun", а специалните благодарности са за приятелката и на Папи – певицата Дарина Йотова, както и за Борис Абилити.

Освен многото полуголи женски тела, които са основен акцент в клипа, във видеото намира място и скрита реклама на шоколадова вафла "Криско".

Любопитни ли сте да видите какво е сътворил Папи Ханс?


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.