"Като две капки вода": Златка Райкова спечели шоуто, "Кекс" на Папи Ханс в следващия епизод

Pinterest LinkedIn +

Плеймейтката Златка Райкова обра овациите с превъплъщението си в образа на Ваня Костова и спечели втория епизод от шестия сезон на телевизионното шоу "Като две капки вода". Заслуга за победата има и Драгомир Димитров от "Фамилия Тоника", който се включи в изпълнението и придаде допълнителна автентичност на естрадния хит "Здравей, как си приятелю".

Сред другите участници изпъкна и Гери-Никол, която представи енергично изпълнение на Тина Търнър, а Фънки я похвали: "За мен шоуто започва от тази вечер. Направи изключително добър образ!"

Софи Маринова влезе в образа на вокала на "Scorpions" с убедително рок звучене, актьорът Иван Юруков беше Джордж Майкъл, а Славин Славчев успя да надскочи притесненията от танците и спечели бурни аплодисменти с прочутата Лунна походка на Майкъл Джексън.

Маргарита Хранова изпълни хита от 90-те "Малкия принц", влизайки в образа на Дони Векилов, а овациите обра Константин с органичното си превъплъщение в синеоката руска прима Ала Пугачова. Боби Турбото пък се вживя в ролята на популярната млада албанка Дуа Липа.
 
А ето и кои са новите предизвикателства пред певците за следващата седмица: Маргарита Хранова ще се превърне в Мими Иванова, Боби ще се представи с песен на  "Metallica", Софи Маринова ще е Джъстин Бийбър, а Гери-Никол – Майкъл Джексън от периода на "Jackson Five". Славин ще трябва да стигне до най-високите нива на рок класиката с Фреди Меркюри, а Константин ще припява "Но всичко е точно", защото му се падна хита "Кекс" на Папи Ханс. Победителката Златка ще скочи право в мамбото с Лу Бега, а Иван Юруков ще се преобрази в ненадминатата Ейми Уайнхауз.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.