Вижте "Очите" – танцувално видео към новия хит на Миро

Pinterest LinkedIn +

Експлозия от чувства и емоции блика в танцувалното видео към най-новия хит на Миро "Очите". Идеята за него и реализацията му са дело на хореографа Маргарита Будинова. 

Тя събира десетки красиви сърца и тела, които с несловесна форма представят въздействащия текст и музика на песента. В кадрите участват 50 души, които танцуват вкъщи, а ефектът е поразителен. Сред танцьорите са някои олимпийски и световни шампиони, "Златните момичета" на България, популярни лица.

Танцовата постановка "Очите" във формата на видеоклип е подарък от Маргарита Будинова за рождения ден на Миро. Изпълнителят сподели песента с феновете си именно на нождения си ден 10 март, но без видеоклип. 

                                 
                                 

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.