Как хора от цял свят прекарват дните си вкъщи? Гледай в новото видео на "OneRepublic"!

Pinterest LinkedIn +

Музикантите от "OneRepublic" поканиха феновете си от цял свят да участват във видеото към новата им песен "Better Days". 

Оптимистичното парче, с което групата призова света да гледа напред към по-добрите дни, които ни предстоят, излезе в края на месец март 2020 г. след седмици на изолация и карантина, които вокалистът Райън Тедър (Ryan Tedder) е прекарал в студиото си в Лос Анджелис след края на европейското турне на бандата.

В условията на глобално извънредно положение и социална изолация момчетата от "OneRepublic" отправиха предизвикателство към почитателите си да заснемат свои преживявания вкъщи, да споделят жестове на внимание и обич, показвайки как остават свързани със семействата и приятелите си виртуално, как техните квартали и градове са се променили, да разкрият интересни неща, с които се занимават, докато стоят защитени в домовете си.

Видеото е режисирано от "OneRepublic" и Джош Рикс (Josh Ricks), а кадрите в него носят усещането за глобалност, единност и свързаност.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.