Вижте новия трейлър на "Близнакът" с Уил Смит

Pinterest LinkedIn +

На 11 октомври в кината връхлита новият екшън трилър "Близнакът" – иновативен екшън трилър с участието на Уил Смит в ролята на елитния наемен убиец Хенри Броган. Ненадейно той се оказва мишена на мистериозен млад таен агент, който очевидно може да предвиди всеки негов ход. В ролята и на Хенри Броган, и на младия агент влиза суперзвездата Уил Смит.

Образът на 23-годишния Младши е създаден изцяло дигитално. Благодарение на използваната революционна нова технология двамата герои участват в ръкопашен бой един срещу друг в невероятно двойно изпълнение. "Гледаме Уил, който се изправя сам срещу себе си от преди 30 години", коментира продуцентът Джери Брукхаймър. "Това не е подмладяване или лицево проследяване, а изцяло дигитално творение. Всяка сълза, всеки удар, всичко, което виждате, е Уил Смит", допълва специалистът по визуалните ефекти Бил Уестенхофер.

Самият Уил Смит коментира своето историческо двойно изпълнение така: "Когато го видях за първи път, беше много особено. Това бях аз. Взирах се в идеалната 23-годишна версия на самия себе си. Сякаш някой беше премахнал всички недостатъци. Това ще промени начина, по който се гледат и правят филми".

В продукцията участва и Клайв Оуен, който влиза в ролята на Клей Варис – безскрупулен шеф на програма за клониране, който стои зад създаването на Младши. Бенедикт Уонг е Барън, бивш колега и близък приятел на Хенри. Мери Елизабет Уинстед е младата агентка Дани, чиято задача е да следи Хенри, но става негов съюзник.

В официалния трейлър на "Близнакът" виждаме повече и от кръстеното от Анг Лий "байк-фу". Уил Смит и... Уил Смит завихрят истински дуел с мотори по улиците на Картахена, Колумбия. Но има ли как да победиш, когато се изправяш срещу самия себе си? Именно идеята човек да преследва самия себе си е и интригуващата основа на екшъна, който очакваме тази есен.

Филмът е режисиран от носителя на "Оскар" Анг Лий ("Животът на Пи", "Планината Броукбек", "Тигър и дракон") и е продуциран от Джери Брукхаймър, Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг и Дон Грейнджър.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.