Вижте най-новото от Бон Джови - "Legendary"!

Pinterest LinkedIn +

Група "Bon Jovi" продължават да празнуват своята 40-годишнина. Рокаджиите обявиха новия си албум "Forever" заедно с аудио и видео премиера на сингъла "Legendary". 

"Forever" е 16-та студийна колекция на легендарните "Bon Jovi", първата от 4 години насам, и ще бъде издадена на 7 юни това лято. Песента "Legendary" е посветена на съпругата на Джон, на „момичето с кафявите очи“, и е написана в съавторство с дългогодишните му сътрудници Били Фалкън и Джон Шанкс.

Преди да успеят да финализират "Forever", фронтменът Джон Бон Джови трябваше да преодолее сериозни проблеми с гласа си, които доведоха до рядка операция. Въпреки това той споделя, че случката му е дала време да преоцени живота си: "Мина десетилетие, откакто не бях в състояние да изпитвам радост. ...И това, което вече има значение за мен, е да бъда тук с приятелите си, да пиша песните, които искам да пиша, и да живея живота, който искам да живея".

"Този запис е завръщане към радостта. От началото до края албумът крещи "увеличете звука, чувствайте се добре!" -коментира предстоящия албум фронтменът.

Следващия месец, на 26 април, излиза „Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story“ - документалната поредица от 4 части за кариерата на Бон Джови. Това е първият по рода си документален сериал за историята на групата, в който всички бивши и настоящи членове на "Бон Джови" оказват пълно съдействие, и е нещо, което нито един фен не би искал да пропусне.

По повод на 66-ите годишни награди "Грами" миналия месец Джон Бон Джови бе обявен за "Човек на годината" на "MusiCares" за 2024 г. и бе почетен с концерт в Конгресния център на Лос Анджелис с участието на Брус Спрингстийн, Шаная Туейн, Мелиса Етридж и много други.

А ето и какво включва албумът "Forever":

1. "Legendary"
2. "We Made It Look Easy"
3. "Living Proof"
4. "Waves"
5. "Seeds"
6. "Kiss The Bride"
7. "The People’s House"
8. "Walls Of Jericho"
9. "I Wrote You A Song"
10. "Living In Paradise"
11. "My First Guitar"
12. "Hollow Man"


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.