Вижте кои ще са участниците в Big Brother All Stars 2014

Pinterest LinkedIn +

След като станахме свидетели на грандиозния финал на шоуто Vip Brother 2014 Образцов дом, спечелено от актьора Владислав Карамфилов–Влади Въргала, e ред на Big Brother All Stars да прикове зрителите към екраните.

ВИЖ всички участници ТУК

Скандалният модел Калина Паскалева, която отскоро се изявява като писател, певицата с мощен глас Петя Буюклиева, режисьорът Люси Иларионов, попфолк звездата Бони и Пламена Петрова, участничка в музикалния формат Music Idol, са част от Съквартирантите, които ще пристъпят прага на най-строго пазената къща в страната.

На доброволна изолация ще се подложат и актрисата Катето Евро, ексцентричният актьор Борислав Захариев–Боби Турбото, продуцентът Ники Китаеца, който набра популярност покрай връзката си с Азис, с когото дори сключиха брак, и Тодор Славков – внук на Тодор Живков.

"Със същата нагласа съм, че пак ще ми се случи нещо хубаво. Ще се разнообразя, няма по цял ден да се занимавам с моята къща, а ще се грижа за Къщата. Ще се забавлявам и ще си почивам. Това мисля да правя", споделя актрисата, изиграла ролята на Рени Ковачева от "Оркестър без име".

Стартът на шоуто Big Brother All Stars, което ще продължи само месец, е на 19 ноември 2014 г.

Сподели.