Big Brother All Stars 2014: Десет звезди в окови прекрачиха прага на Къщата (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

На 19 ноември 2014 г. стартира поредният сезон на Big Brother All Stars.

Разбира се, Биг Брадър беше подготвил изненада на участниците, решили да се впуснат отново в приключението, наречено "реалити шоу" – те трябва да живеят свързани по двама с белезници за неопределено време.

Николай Първанов-Ники Китаеца, който през 2006 г. се венча за поп фолк изпълнителя Азис, и Катето Евро бяха първите играчи, които, все още не прекрачили прага на най-популярната къщата в България, трябваше да се подчинят на волята на Големия брат.

"Имам всичко, за което съм мечтал – жена, дете, визия. Не съжалявам за нищо, което съм направил. Фен съм на играта."


"Духът ми е млад. Много се смях през този живот. Веселието ме крепи. Най-големият успех в живота ми е синът ми. Харесвам такъв тип формати, в които каляваш себе си", сподели актрисата.

Певицата Бони, която призова Съквартирантите да не бъдат лицемери и егоисти, влезе като двойка с актьора Борислав Захариева-Боби Турбото.

Емил Каменов – победител в "Къртицата" – заяви, че няма цел и конкуренцията не го интересува. 

"Доста ситуации могат да ме изкарат извън нерви – което не се оправя с бой, се оправя с много бой", коментира известният с избухливия си характер Емо, който трябваше да бъде окован с Петя Буюклиева. 

Катето и Николай имаха шанса да освободят една двойка от оковите и заедно решиха това да бъдат шампионът от екстремното шоу и певицата с мощен глас. Но свободата им си имаше цена – Петя и Каменов се оказаха първите автоматично номинирани за изгонване от Къщата.

Христо Трифонов, познат от Big Brother Family, и певицата Пламена Петрова, участник в музикалния формат Music Idol, сформираха четвъртия екип в шоуто.

Писателката Калина Паскалева, която в биографията си може да отбележи и участие в "Острова на изкушението", заяви, че очаква от шоуто хубави емоции. Изкусителката ще има щастието да бъде в опасна близост с Тодор Славков.

"Очаквам да стигна до финала", заяви внукът на Тодор Живков.

Сподели.