Вижте кои български и световни звезди ще пеят на MTV Presents Varna Beach!

Pinterest LinkedIn +

Американският рапър и продуцент Redfoo и формацията "Party Rock Crew" се включват в програмата на събитието MTV Presents Varna Beach 2018.

Хитовете на Redfoo са сред най-успешните световни сингли в класациите за всички времена и едни от най-гледаните в YouTube. С присъединяването на Redfoo към Rita Ora и диджеите Rewire & Varski на Club MTV се очертава много силно издание на MTV Presents Varna Beach. Предстои да бъдат обявени и още много международни звезди.

MTV Presents Varna Beach потвърждава и пълния списък на българските артисти. В събитието ще се включат някои от най-популярните български изпълнители като Дара, Криско, Pavell & Venci Venc’, Тита и "4Magic", които ще взривят публиката от най-голямата фестивална сцена в България. Феновете ще имат възможност да видят своите идоли на най-големия летен фестивал, както никога досега.

Събитието ще се проведе на 12 август 2018 г.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.