Вижте как Джон Сноу спаси Кит Харингтън от затвор

Pinterest LinkedIn +

Когато си Кит Харингтън и си сред точно петте човека на планетата, които са наясно със съдбата на Джон Сноу, но те спре полицейска кола за превишена скорост... нямаш кой знае какъв избор. Или издаваш пред представителите на закона информацията, че Джон Сноу ще възкръсне, и се надяваш да не тръгне по всички световни медии преди началото на новия сезон на Game of Thrones (Игра на Тронове) и съвсем да останеш без работа, или пък отиваш в полицейското управление. Кит Харингрън явно обича животът му да е зареден с адреналин, защото рискува, но научаваме за това чак сега – силите на реда пазят своите тайни, а законите са слаби пред най-запалените фенове, дори те да са полицаи!

Когато си Кит Харингтън и си сред точно петте човека на планетата, които са наясно със съдбата на Джон Сноу, но те спре полицейска кола за превишена скорост... нямаш кой знае какъв избор. 

Или издаваш пред представителите на закона информацията, че Джон Сноу ще възкръсне, и се надяваш да не тръгне по всички световни медии преди началото на новия сезон на Game of Thrones (Игра на Тронове) и съвсем да останеш без работа, или пък отиваш в полицейското управление.

Кит Харингрън явно обича животът му да е зареден с адреналин, защото рискува, но научаваме за това чак сега – силите на реда пазят своите тайни, а законите са слаби пред най-запалените фенове, дори те да са полицаи! 


Сподели.