Вижте Дони на Нети като ученик

Pinterest LinkedIn +

Годината е 1984. Добрин Великов е едва на 17 години, в 10-и клас, когато се готви за изпити и завършване през следващата година.

Плановете му са да се занимава фармация и затова записва в Медицинската академия. По това време бъдещият Дони изобщо не предполага какво бъдеще го чака и едва 4 години по-късно започва да учи пеене, а през 1993 г. се сформира незабравимият дует Дони и Момчил.

Когато е на 23 години, вече е лудо влюбен в Антоанета Добрева. Именно Нети публикува в личния си профил снимката на своя любим като ученик.

Дони е доста по-различен и трудно бихме го познали, ако съпругата му не бе подсказала.

Двамата зарадваха феновете си с новината, че работят по новия си албум. Повече от 15 години звездното дуо беше в затишие и сега меломаните с интерес очакват бъдещия им проект.

Сподели.

Относно автора

Автор и филолог с близо 15-годишен опит като репортер и редактор във вестник, а по-късно - главен редактор в интернет издание. Иначе пише от малка. Пише стихове, пише за мечтите си и за всичко, което я вдъхновява. Обича да пътува. Обожава да пътува. Не си представя живота без пътуване. И вдъхновение.