Дони и Момчил отново заедно на сцена, макар и само за един концерт

Pinterest LinkedIn +

Дони и Момчил са първите български изпълнители, прозвучали в MTV. Песента им “Уморени крила” се качи на висока позиция в холандския "Билборд", а английското списание “Q” ги подреди между най-големите групи на света за 1997 г. заедно с U2 и "Oasis".

Песента им “Нестинарка” излезе в милионен тираж в сборния диск: “Sounds like a new Europe”. Те са  два пъти носители на награди за цялостен принос към музиката, а техните албуми се продадоха в стотици хиляди копия.

Повече от 20 г. след последния съвместен концерт от шеметната им кариера Дони и Момчил отново ще се качат на една сцена, в съвместна изява с останалите музиканти от “Фондацията”, под надслов: “Фондацията представя Дони и Момчил”.

Ще ги видим само на "Spice Music Festival 2021", само на 6 август, 2021 г.

Няма човек в България, който да не свързва 90-те с музиката на Дони и Момчил, така че участието им на Spice Music Festival е истински подарък за децата на 90-те!

Но това не е всичко – програмата тепърва ще бъде допълвана с още артисти, а участие в предстоящото издание на фестивала вече са потвърдили и Maxi Jazz - основателя и неповторим глас на култовите "Faithless", "Stereo MC's", "Bomfunk MC's", „лошото момче“ на американския рап Coolio, "C-Block", Masterboy, Nana и "Vengaboys".  

Все още промо билети се продават на цена от 89 лв. за трите дни, а след изчерпване на количествата цената ще бъде променена. Тридневен билет за Spice Music Festival 2021 можете да купите онлайн от EPAYGO и в мрежата на EasyPay в цялата страна

Запазете отсега 6, 7 и 8 август 2021 за Spice Music Festival, защото и през следващото лято това ще е едно от големите музикални събития в Европа! 

SPICE Music Festival се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД и Fest Team.


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.