Виж пълната програма по часове на Elevation 2012 и подробности за фестивалната зона!

Pinterest LinkedIn +

Програмата на Elevation Music Festival 2012, който ще се проведе на 23 и 24 юни, с откриващо парти на 22 юни, във военната авиобаза в село Доброславци, е ясна.

Играй с Elevation 2012! Спечели 2 байка и 5 двойни покани>>

На 23 юни на Главната сцена на фестивала ще се качат Gravity Co., Chambao, Kosheen, Parov Stelar, Groove Armada (DJ set), Fatboy Slim, както и The Barbarones.

Македонците от Sladkaristika ще излязат на Main Stage на 24 юни с Der Hunds, Skre4, Walk off the Earth, Nneka, Sean Paul, Erykah Badu и култовите Cypress Hill.

Подробна програма по часове за 22 юни>>

Rev. Run от Run-D.M.C. и DJ Ruckus ще са първите звезди, които на 22 юни ще стъпят на J&B сцената, за да открият Elevation 2012. Партито ще продължи с Ed Solo, а oт българска страна - с Breakalicious и Camp Session с бийтбокс шампионката Pe4enkata. БГ сцената ще открият BZD, Ogi 23 и The Top Stoppers.

Подробна програма по часове за 23 юни>>

Компания на Roni Size на 23 юни на DJ сцената ще правят Alex Ryba, Pat Poree, DJ Yousef, Metropolis DJs, Doncho & Alex Raeva, Skyscraper и Smartech. По същото време на БГ сцената ще свирят Loco, Футбол и Шахмат, Pistamashina, Cheaptrix, Миленита, Kottarashky и гърците Mikro.

Подробна програма по часове за 24 юни>>

В последния ден на Elevation 2012 - 24 юни, на DJ сцената ще се качат Pendulum (DJ set), Breakbot, Breakage, DJ Relia, Apo & Nevena Live, Lina aka Drumroll, Harry Up, Dr Feelgroove, Loot Mill aka DJ Onslaught. БГ сцената ще закрият Rubikub, Soulgroove, Rebelites, SouthWick, Hill Homiez (Sensei, NRG_D, Sistah), Roots Rocket Band и ZionLion.

Освен музика, Elevation 2012 ще предложи още много атракции и забавления.


Парти зоната ще бъде разделена на две части - в едната, любителите на екстремни спортове ще се насладят на професионалните демонстрации на скейтъри, байкъри и X-ъри. В другата част, феновете ще могат да вземат участие в различни активности и състезания с награди.

Изложба на скулптури, движещи се в такт с музиката, body art sessions, както и изненади от едни от най-добрите графити артисти у нас ще радват посетителите в обособената Арт зона. Артистите на Cumbo Circus пък ще жонглират сред публиката.

Детският кът на Elevation 2012 ще предложи на малчуганите работилници за вълшебства от хартия, хвърчила, музикални инструменти с подръчни материали, сандвичи, гимнастика, модерни и хип-хоп танци, активни игри и бейзбол.

Достъпът на хора с увреждания също ще е възможен, като е желателно предварително да се подаде заявка на [email protected] до 10 юни, съобщават организаторите. Ще бъдат изградени платформа и тоалетни, предназначени за тях, а придружителите на хората с увреждания ще влизат безплатно на територията на фестивала.

На Elevation 2012 ще се използва фестивална валута. Местата за обмен ще са шест, от които пет в зоната на фестивала и едно на входа до касите за билети. Ще има няколко обособени зони за хранене, десет бара, информационни пунктове за актуална информация, както и място, където феновете да зареждат мобилните си телефони. Ако загубите или намерите нещо, ще можете да го потърсите или оставите на пункта Lost & Found.

Автобусна линия № 30 на столичния градски транспорт ще бъде с подсилен график и ще е денонощен. За желаещите да пътуват с кола до фестивала ще има осигурен платен паркинг, а за велосипедистите - специален вело паркинг.

Играй с Elevation 2012! Спечели 2 байка и 5 двойни покани>>

Вратите на Elevation 2012 на 22 юни ще отворят в 18:00 часа, на 23 юни - в 11:30 часа, а на 24 юни - в 12:00 часа.

Билети за Elevation 2012 ТУК>>

Гледай видео от Elevation 2011>>

Сподели.