Виж пълната програма на Spirit of Burgas 2010!

Pinterest LinkedIn +

Третото издание на Spirit of Burgas ще се състои между 13 и 15 август на централния плаж в Бургас, където на седемте сцени ще се качат над 100 български и чужди артисти.

Основна сцена

The Prodigy ще са хедлайнерите на 13 август, подгрявани от Gravity Co. и от пионерите на електро-рок-амбиента Apollo 440.

Със съдействието на H.M.S.U., DJ Andy C ще се качи на основната сцена след полунощ, заедно с MC GQ, подкрепени преди появата си от Acidtrip, Konspirator и Mocks.

Гвоздеят на 14 август ще са Unkle, предшествани от бившия фронтмен на House of Pain - Everlast и Остава. След полунощ на денс арената на основната сцена ще се качи DJ Shadow, подгрян от Solardip и Chaves.

Шоуто на Gorillaz Sound System ще е основният акцент на 15 август. D2 ще стартират вечерта, последвани от Serj Tankian. Финалът на основната сцена ще бъде поставен от Grandmaster Flash.


The Prodigy

Jack Daniel's Rock Stage

В първата вечер там ще се изредят Bicheto, Vendetta, Last Hope, A-Moral, Sickflag и D.S.O.L. Във втората са концертите на Wickeda, Svetlyo & The Legends, Otriad 13, Kartzer, Booze Brothers и Default. На финалната права ще застанат британците O`Kasan и италианските Bandity, подгрявани от Urban Grey, Vrani Volosa и Smallman.

На тъмно

Първите акорди на тази сцена ще бъдат изсвирени от Ogi23, последвани от Independent, бандата на Doctors Gogo, Sub Zero Farm, Q-Check и La Muchedumbre. Веселбата ще продължи на 14 август с Oратница, Samba band, DJ Dharba и оркестър Чумерна.

На 15 август на тъмно ще влязат Аборт, Нови цветя и Кокоша глава. А Ерекция и All Inc. ще предшестват същинския финал, отреден на Ревю.


Serj Tankian

GO Dutch

На тази сцена на 13 август ще видим Boris Werner, Robert Powlson и Lauhaus. Запазено място за своите сетове на 14 август имат Anonym, Esther Duijn и Carlos Valdez. А последната вечер е време за шоуто на David Labije, Quazar и Dorine Dorado.

ZioN LionZ Reggae Stage

Africandro, Melody Roots, SenI, Jahmmy Youth и Zafyah са в първата фестивална вечер. Във втората Invoke и Dopotamix Soundpista ще подгряват лайфа на JaGWaR, а продължението ще е за Ragga One feat. Zigg и Melody Roots. В третата вечер ZionLionZ ще посрещнат на своята сцена Daft Dub, Skiller и King BDJ.

Входна порта към фестивалното градче ще бъде Blues & Jazz сцената, а изненадата на Spirit of Burgas 2010 ще е диско сцената Performer's Arena.


Grandmaster Flash

Предварителна продажба на билети:

Еднодневен фестивален билет - 50 лева
Тридневен фестивален билет - 120 лева
Билети за къмпинга - 30 лева

На входа на фестивала:

Еднодневен фестивален билет - 60 лева
Тридневен фестивален билет - 140 лева

Билети:

Купи билет за първия ден на Spirit Of Burgas>>
Купи билет за втория ден на Spirit Of Burgas>>
Купи билет за третия ден на Spirit Of Burgas>>
Куи тридневен билет за
Spirit Of Burgas>>
Купи билет за Spirit Of Burgas с осигурен къмпинг>>

Сподели.