Виж какво ще се случи в "Под прикритие 3"!

Pinterest LinkedIn +

Остават броени дни до премиерата на S03 на хитовия сериал "Под прикритие".

След два супер успешни сезона на 25 ноември ченгето под прикритие Мартин се завръща на улицата и продължава опасната си игра.

Продуцентите на "Под прикритие" разкриха, че предстоящите епизоди ще бъдат много мащабни - като екшън, начин на заснемане и взаимоотношения между героите.

"Бандата ще се събира и разделя. Някои лоши ще стават добри и обратното, Джаро ще изгуби част от влиянието си, а Иво ще става все по-силен".

Сезон 3


След арестуването на Джаро и сериозното разклащане на позициите му Мартин остава в подземния свят като ченге под прикритие. Този път враговете му са повече и по-силни, а новия си противник вижда в лицето на Иво Андонов.

След смъртта на любимата му Съни и тази на баща му Мартин вече няма какво да губи и е готов да доведе битката си с престъпните босове докрай, като започва да действа на ръба.

Въпреки усилията на Попов, Петър Туджаров–Джаро е на път да се измъкне безнаказано от ръката на закона, което кара Мартин да предприеме крайни действия в борбата за справедливост. Едновременно с това той се опитва да предотврати появата на нов мощен подземен бос в лицето на Иво Андонов.

Цената на успеха за Мартин се оказва висока. Но той е готов да я плати и да види виновника за смъртта на Съни – Джаро - наказан.

Мартин


Мартин вече е разбрал, че само със законни средства борбата срещу престъпниците е обречена и предприема крайни действия, за да попречи на Иво Андонов да изгради империя и да се превърне в новия Джаро.

Джаро


Съмнението, че в обкръжението му има полицай под прикритие, кара Джаро вече да не вярва на никого. Той решава, че за да се измъкне от сложната ситуация, в която е попаднал, трябва да играе сам и да използва цялата си енергия и ресурси, за да го стори.

Иво Андонов


Иво започва да действа безмилостно. Алчността и желанието му да бъде по-голям от Джаро прерастват в мания. Наркопазарът вече не му е достатъчен. Иво решава да бъде най-големият и най-влиятелният бос. Той се опитва да смаже всичките си врагове.

Куката


Куката приема последно предизвикателство с идеята да спечели голяма сума пари, която да му осигури независимо бъдеще. Дали последният удар на Куката няма да се окаже без изход.

Сподели.