Виж 30-те блокбъстъра, които очакваме с нетърпение през 2017-та

Pinterest LinkedIn +

Продължения, прикуели, сикуели и други... "куели" ще ни залеят и през настоящата година. Въпреки пиратството и отказа на феновете да плащат за кино на всяка цена, през 2016-та киноиндустрията отбелязва завиден ръст, като очакванията са в бъдеще тенденцията трайно да се запази.

Обичайните продължения, които бълва Холивуд, вече започват да наподобяват на сезони на телевизионен сериал. Само бегъл поглед в списъка по-долу ще ви ориентира във верността на това твърдение.

В продълженията на блокбъстърите няма да видите някаква драматична история, която залага най-вече на актьорска игра или оригинален сценарий, затова, ако сте пропуснали някоя от предишните "серии", със сигурност може да сте спокойни, че няма да се объркате защо и какво се случва в нарейтива на новия епизод. За сметка на това всички ние обожаваме ефектите и IMAX усещането, от което и през 2017-та ще получим в изобилие.

В очакванията за нещо по-така Avtora възлага надежди на Resident Evil: The Final Chapter, защото не искаме да се разделяме с Мила Йовович, на Saw: Legacy, защото се надяваме да видим отново Пъзела, на Blade Runner 2049 заради класиката на Ридли Скот, на Ghost in the Shell заради мангата, на Guardians of the Galaxy Vol. 2 заради добрия хумор, на Dunkirk заради Кристофър Нолан, както и на I.T., защото се надяваме новият филм да заличи нелепото усещане от онази стара версия с Тим Къри.

А кое е вашето заглавие?

Resident Evil: The Final Chapter
John Wick: Chapter 2
The Lego Batman Movie
The Great Wall
LoganKong: Skull Island
Beauty and the Beast
Power Rangers
Ghost in the Shell 
The Fate of the Furious
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Alien: Covenant
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
Wonder Woman
World War Z 2
Cars 3
Transformers: The Last Knight
Despicable Me 3
Spider-Man: Homecoming
War for the Planet of the Apes
Dunkirk
The Dark Tower
IT
Blade Runner 2049
Kingsman: The Golden Circle
Friday the 13th Reboot
Saw: Legacy
Thor: Ragnaro
Justice League
Star Wars: Episode VIII

 

Сподели.