Вие сте лошо момче и си падате по Скарлет Йохансон?! Ваша е!

Pinterest LinkedIn +

Холивудският секссимвол Скарлет Йохансон отново провокира милионите си почитатели. Красавицата разкри, че най-голямата й слабост сред представителите на силния пол са т.н. "лоши момчета".

Актрисата е категорична, че нищо не я привлича повече от авантюристичния и предизвикателен дух на мъжете бунтари. 

"Адски ме привличат тези момчета, които са приключенски настроени, дори и малко палави. Разбира се, ако са властни и достатъчно изпълнени с енергия, е още по-добре, те са типичните бунтари", коментира Йохансон в интервю за Cosmopolitan.

Скарлет допълва, че често й се случва да си изпати, тъй като никога не се вслушва в предупрежденията на близките си за мъжете, с които излиза, макар и сама да е наясно, че едва ли точно това е образът, с който се очаква да запознае родителите си. 

"Да, падам си по лошите момчета… и какво от това?!", иронично пита Скарлет Йохансон.

Забавното е, че доскорошният й съпруг - Райън Рейнолдс, е описван от медиите като съвсем друг типаж – скромен и добродушен. За сметка на това обаче, последното й гадже, колегата й Шон Пен (Sean Penn), се счита за типичното "лошо момче" на Холивуд още от времето, в което бе женен за поп кралицата Мадона (Madonna) и честичко я използваше като "боксова круша".

Сподели.