Мат Деймън и Скарлет Йохансон си купуват зоопарк! Трейлър на комедията We Bought a Zoo

Pinterest LinkedIn +

Куп холивудски знаменитости участват в новото предложение на режисьора Камерън Кроу (Cameron Crowe), който се завръща на голям екран след шест години отсъствие. За последно, носителят на Оскар за "Джери Магуайър" ни зарадва с Elizabethtown през 2005 година, за да се захване след това с документалния филм за Pearl Jam.

Сега Камерън Кроу представя драматичната комедия We Bought a Zoo – приказка за живота, любовта и виталността, която всички ние носим в себе си при определени обстоятелства.

Главните роли в лентата We Bought a Zoo са поверени на Мат Деймън (Matt Damon) и Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson), които си партнират за първи път в кариерата си, но не можем да подценим и изявата на холивудската тийн надежда Ел Фанинг (сестра на Дакота Фанинг), Ангъс Макфадън (Angus Macfadyen) и Томас Хайдън Чърч.

Сюжетът на We Bought a Zoo се завърта около самотен млад баща, който решава да се пресели с двете си деца в дълбоката британска провинция, където заедно с къщата, се сдобива със собствен зоопарк, в който върлуват лъвове, мечки и други представители на фауната. И както и в повечето приказки, на този ексцентричен фон най-неочаквано той среща любовта.

Официалната премиера на We Bought a Zoo в България е 13 април, дотогава можете да се позабавлявате с постери, кадри от филма и официалния му трейлър.


Сподели.