Венци Венц отговаря на самостоятелния проект на Павел с "Аз или нас"

Pinterest LinkedIn +

След като преди броени дни Pavell пусна "Топъл чай" - песен, в която другата половина на тандема Павел и Венци Венц (Pavell & Venci Venc`) липсва, сега Венци изненадва със свой собствен емоционален проект - „Аз или нас“.

Това парче е родено от искрена емоция и момент на тъга. Често отвръщаме на човека до нас с инат и мълчание, а това не е формула за щастие. Мислим си, че наказваме някого, а всъщност наказваме себе си. В „Аз или нас“ има любов и надежда, поне за мен изборът е ясен. Много ми е скъпа тази песен“, споделя той.

По музиката на „Аз или нас“ Венци работи с братята Пламен и Иво Добреви, които вече се утвърдиха като едни от добрите млади автори у нас, особено след като си поделиха с Pavell & Venci Venc’ наградата за най-добра песен за „Не бих могъл“, с участието на Любо Киров. Павел също се включва във финализирането на продукцията на новото парче на Венци Венц.

Видеото към „Аз или нас“ е създадено от Jeason Brad Lewis, снимано е близо до село Гургулят, на 40 километра от София, под интересните форми на паметник на културата. Няколко часа преди снимките музикантът се разделя с косата си и в клипа се появява съвсем различен.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.