Венци Мицов: "Желая ви лека кето вечер, изпълнена с протеини и без въглехидрати..."

Pinterest LinkedIn +

Ироничните коментари с дълбок подтекст явно са силата на Венци Мицов. Колоритният член на група "Хиподил", известен още и като Човекът с йоничката, не успя да сдържи хапливия си език, споделяйки с почитателите си какъв подарък е получил от Бавария. Ето и неговото откровение:

"Знаете, че заради слабостта ми към розовите хипстъри от градската десница обожавам соево лате макиато и го комбинирам с по някой слайс кето хляб от Савини за 5 лева филийката.

Е, днес мой приятел ми изпрати това.
Горна Бавария, замък Pommersfelden.
Цената на килограм кето хляб там е...5,96 евро.

Което прави около 11 лева.

Спомнете си цената на филийка (слайс) в хипстърското заведение Савини (5 лева), и лесно ще направите грубата сметка, че 2 филийки в центъра на София по цена се равняват на килограм от същото в Замък Pommersfelden, горна Бавария.

Не знам какви са заплатите в Горна Бавария, но подозирам, че колкото и да са им високи заплатите, 25 евро за самун кето хляб ще им се видят малко ту мъч (или както е там на немски)".

В края на този повече от информативен пост Венци радва феновете си и с новината, че започва работа по нова песен, чийто текст ще е съставен от речи на политика Христо Иванов.

"Желая ви лека кето вечер, изпълнена с протеини и без въглехидрати!", завършва в позитивен дух музикантът.


Сподели.