Velvet Revolver наемат барабанист-ветеран

Pinterest LinkedIn +

Velvet Revolver са наели барабаниста-ветеран Марк Шулман (Mark Schulman, на снимката) на мястото на контузилия се наскоро Мат Соръм (Matt Sorum), разкрива BlabberMouth.

Доскоро се смяташе, че Соръм ще може да вземе участие в концертите на групата на Ozzfest, но той все още преминава през лечение с физиотерапия. Барабанистът се беше контузил, докато карал водни ски, при което си счупил китката. При това положение той няма да може да се появи на Ozzfest, където първата дата на Velvet Revolver се пада на 23 август в Албакърки, Ню Мексико.

В момента Velvet Revolver се ползват от услугите на Браян Тичи (Brian Tichy), свирил с Ози Озбърн (Ozzy Osbourne), в групата на Slash - Snakepit, както и с Pride & Glory. Поради предстоящи ангажименти на Тичи за турне с Били Айдъл (Billy Idol), обаче, на него ще му е невъзможно да участва на Ozzfest с Velvet Revolver.

Марк Шулман е работил с такива изпълнители като Шер (Cher), Стиви Никс (Stevie Nicks), Шерил Кроу (Sheryl Crow), Foreigner, Били Айдъл и др. Според официалния му сайт той ще поеме щафетата от Тичи, като първото му участие с Velvet Revolver ще бъде на 20 август в Лас Вегас. Засега не се знае на колко дати той ще свири с групата, преди Соръм да се оправи достатъчно, за да се включи в концертите.

Сподели.