Veber.bg започва национална кампания за изкупуване на стари акумулатори

Pinterest LinkedIn +

Официалният представител за България на акумулатори Veber – Veber.bg – започва национална кампания с цел опазване на околната среда в страната. В рамките на инициативата онлайн магазинът предоставя на своите клиенти възможност да предадат стария си акумулатор за рециклиране, срещу което да получат по-ниска цена при закупуването на нов. 

"Днес светът се променя с бързи темпове и рециклирането се превръща в ценност за все повече хора, включително и у нас. Затова стартирахме кампанията с ясното съзнание, че грижата за средата, която ни заобикаля, е в ръцете на всеки от нас. Вярваме, че усилията, които полагаме при рециклирането на стари акумулатори, допринасят за изграждането на една по-чиста околна среда, която в крайна сметка подобрява качеството ни на живот и нашето здраве" – заяви Николай Тодоров, собственик на Veber.bg. 

Онлайн магазинът е специализиран в продажбата на немски акумулатори Veber, които се произвеждат в три серии в няколко завода в Европа. В тях са вложени изпитани и качествени материали. Плочите и сплавите са изработени от фини влакна, калций и сребро. Най-високата серия на акумулаторите VEBER е от последното пето поколение, подходяща за високотехнологичните автомобили. Те издържат както на екстремно ниски температури, така и на високите температури през лятото. 

Фирмата предлага голямо разнообразие от различни модели с капацитет между 64 и 100 Ah и пусков ток от 610 до 850 A(EN). Клиентите ù могат да се възползват от безплатна консултация при избора на подходящ модел акумулатор, както и от безплатна доставка за моделите Berga и Varta в цялата страна.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.