Възторжени реакции от първата прожекция на Les Miserables

Pinterest LinkedIn +

Първата прожекция на мюзикъла Les Miserables (Клетниците) е вече минало, а зрителските раекции са надминали очакванията на екипа, реализирал продукцията.

Филмът е излъчен пред нюйоркска публика в присъствието на режисьора Том Хупър (Tom Hooper), както и на част от актьорския състав.

Макар все още да няма официални ревюта на филма, според присъствалите журналисти лентата определено ще е сериозна конкуренция на филми като The Master, Zero Dark Thirty и Lincoln на предстоящите церемонии Златен глобус, Оскар и т. н.

Един от основните плюсове на филма - музиката - също е получила висока оценка и всяка сцена, в която актьорите доказват гласовите си възможности, е била приветствана с бурни аплодисменти по време на прожекцията. На финалните надписи пък цялата публика е станала на крака, за да отдаде заслуженото на екипа, работил по филма.

В България, за съжаление, Les Miserables няма да бъде излъчен преди 1 февруари 2013 г., а дотогава не ни остава нищо друго освен да се наслаждаваме на излезлите досега рекламни клипове.

Сподели.