Възраждат легендарния "Бодигард" с Кевин Костнър и Уитни Хюстън

Pinterest LinkedIn +

Warner Bros. обяви, че ще заснеме римейк на екшън драмата "Бодигард" (The Bodyguard). Оригиналът от 1992 година, в който Кевин Костнър (Kevin Costner) обичаше Уитни Хюстън (Whitney Houston) с цената на живота си, не се представи особено успешно според критиката, но пък за сметка на това песента от саундтрака на поп звездата - I Will Always Love You, се превърна в абсолютен хит.

Сюжетът на филма разказва за популярна певица, преследвана от анонимен маниак, която решава да си вземе телохранител, за да се предпази от заплахата. Както често се случва обаче, никой от двамата не предвижда чувствата, които ще се разразят помежду им.

За съжаление на създателите й, режисьорът Мик Джаксън (Mick Jackson) и сценаристът Лорънс Касдан (Lawrence Kasdan), лентата бе номинирана единствено за "Златната малинка", въпреки че се представи сравнително успешно в боксофиса и спечели приходи от над 400 млн. долара.

Сега, Warner Bros. разкриват, че възнамеряват да променят леко сюжетната линия и охраната на звездата да е поверена на ветеран от войната в Ирак.

Продуцент ще е Дан Лин, който в момента работи над сикуела на "Шерлок Холмс" (Sherlock Holmes) на Гай Ричи (Guy Ritchie), а сценарият ще е дело на Джеръми Фридман и Ник Палмър. Все още обаче, се чака повече яснота за звездите в каста.

Сподели.