Васко Кръпката: Винаги съм обичал Милена!

Pinterest LinkedIn +

Тежката рок артилерия у нас демонстрира завидна подкрепа за ексцентричната пънкарка Милена Славова, която преди дни разбуни духовете с остро изказване против демонстрациите на ЛГБТИ. "Не съм съгласен някой да бъде преследван за различно мнение" - написа с големи букви на стената си във Фейсбук прочутият блусар и демократ Васко Кръпката.

А ето и пълния текст на гневния му пост:

Винаги съм обичал Милена... от първия път, когато я видях и чух... и винаги ще я обичам!!! Заради великите парчета, които е измислила и изпяла... заради непоколебимото чувство за бунт и шарената й натура!

Разбирам, че заради негативно изказване за гейпарада е блокирана от Фейсбук и залята с помия от хомосексуалисти и хомосексуалистки. Не е за вярване какви простотии и обиди се тиражират по неин адрес. Значи това може???

Ок, не съм съгласен с разни дървени философии, че има заплахи от прекомерен джендеризъм, соросидни и пр. сценарии, които виснат над нас, НО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН НЯКОЙ ДА БЪДЕ ПРЕСЛЕДВАН ЗА РАЗЛИЧНО МНЕНИЕ! НИКАК НЕ Е ШАРЕНО, НИКАК НЕ Е ТОЛЕРАНТНО И НИКАК НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО!!!

Подкрепям Милена и смятам за висше право човек да има различно мнение! Допускам всякакви мнения, НО трия, блокирам и докладвам негативни и обидни изказвания по темата! Казах!!! Милена завинаги!!!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.